Kinderen een extra kans?

Weekendschool_1`Wie doet mee om kinderen tussen de 10 en 14 jaar extra kansen in hun leven te geven?’ Ik werd verrast door deze indringende oproep van Felix Rottenberg op het jaarcongres van Aedes. Vlak daarvoor had iemand van de IMC-Weekendschool uitgelegd dat zij kinderen uit achterstandswijken kennis laten maken met ‘de wereld van kennis en interessante beroepen’. Corporaties werd opgeroepen dit te sponsoren en in het weekend hun gebouwen beschikbaar te stellen. Felix Rottenberg herhaalde zijn oproep. Vanuit de zaal met 800 aanwezigen schreeuwde ik ‘JA, ik doe mee!’

2 Comments

  1. Na jouw verhaal van vrijdagmorgen. Ik doe graag met je mee, daar wil ik mijn vrije wel een keer voor inzetten. Heb je iedeeën?

    Like

  2. Leon,
    Ik sluit mij bij Bauke aan.
    Ik help graag mee om hier iets mooi van te maken.

    Like

Reacties zijn gesloten.