Jongeren geen boodschap aan corporaties?

‘Woningcorporaties hebben te weinig oog voor woonwensen van jongeren. Zij hebben dan ook geen boodschap aan corporaties’. Dat stelt jongeren trendwatcher Jeroen Boschma in het Aedes Magazine. Ik denk dat hij daar gelijk in heeft. En dat is gek want juist jongeren moet je een goede kans geven op een wooncarrière. Hoe vroeger je ze een kans geeft, des te groter de kans dat ze het op termijn ook zelfstandig redden op de woningmarkt. Win_kevin_blom_3 We moeten dus zichtbaarder worden voor jongeren. Maar hoe doen we dat? Om ons daarbij te helpen, hebben we alle finalisten van win een appartement uitgenodigd om een soort denktank, of misschien wel een actiegroep, te vormen. Die uitnodiging hebben ze aanvaard. Wat die groep gaat doen? Ik weet het niet. Want dat gaan we nu juist aan hen vragen. Maar mijn verwachtingen van deze creatieve denkers zijn zeer hoog!