De grote verandering

Gisteravond zaten een vijftal landelijke organisaties om tafel om te kijken of ze de woningmarkt beter kunnen laten functioneren en de volkshuisvesting ‘eigendomsneutraal’ kunnen maken. Ze werden bijgestaan door een vijftal ‘vrije denkers’ waaronder ik. Aan het eind van de avond kreeg ik, samen met twee andere ‘vrije denkers’ de vraag om de eerste ideeën op papier te zetten. De late avond heb ik gebruikt voor een eerste voorzet. Het werd een soort manifest dat bestaat uit twintig regels. Het is nu aan de anderen om daar op te gaan schieten. Over een paar maanden weten we of mijn slaaptekort enig rendement heeft geleverd.

2 Comments

  1. Waar blijven die 20 regels of zijn die alleen maar voro intimiti

  2. Ik ben ook wel beniewd naar die 20 regels…en wat nog meer volgt….

Reacties zijn gesloten.