Is mijn web-log leuk?

Zelden krijg ik reacties op mijn web-log. Uit de statistieken kan ik wel zien dat zowel mijn interne als externe web-log regelmatig wordt bezocht. Maar wordt het nu gewaardeerd? Is het leuk én interessant genoeg? Als je met zo’n vraag worstelt dan is het toch wel leuk om via google ineens tegen de volgende reacties aan te lopen:

Hiermee ga je natuurlijk met een goed gevoel het weekend in!

7 Comments

 1. Een reactie op een weblog is als slagroom op een taart. Je kunt er wel zonder, maar met is toch wel heel erg lekker. Volgens onderzoek leest 97% van de bezoekers en reageert slechts 3%. Het mag duidelijk zijn dat dit niets zegt over de kwaliteit van jouw weblog zelf. Blijkbaar vraagt het wat extra commitment en betrokkenheid om de moeite te nemen te reageren. De leukste reacties komen meestal van lezers die over deze eigenschappen beschikken en ook van collega-bloggers (soms ook n.a.v. jouw eigen reacties op hun weblog). Soms, zoals in dit geval omdat wat je te melden hebt opvallend is en gewaardeerd wordt. Een prettig weekend!

  Like

 2. Hoi Leon,

  Ik vind het leuk om af en toe je teksten te lezen!
  Het zijn hele afwisselende stukjes en je krijgt een aardig beeld van wat je zoal “uitvreet”.
  Leuk dat je Bauhaus hebt bekeken met je ega.
  M’n broer (werk als ontwerper bij een architektenburo)en z’n vrouw zijn er ook onlangs geweest. Hij heeft er zelfs geslapen!
  Ik heb enthousiaste vehalen van hem gehoord.
  Misschien nog eens een leuke excursie voor Dudok Wonen?

  Dag, Nely

  Like

 3. Leon,
  ik lees jouw weblog zeer regelmatig en neem nooit de moeite om te reageren; niet aardig wellicht. Van mij krijg je alle complimenten voor het idee en de teksten. Een prima middel om iedereen op de hoogte te houden van wat er ‘bovenin’ het bedrijf en in jouw hoofd speelt. Ga zo door en ik blijf een trouwe lezer! Connie

  Like

 4. Leon,
  Als nieuwbakken medewerker was ik blij verrast over de web-log maar had ook nog nooit gereageerd. Nu je je door de weinige reacties afvraagt of je web-log wellicht niet leuk is, moet ik zeker even reageren. Het komt zelden voor dat een directeur van een bedrijf zijn personeel zo betrekt in zijn beweegredenen en overdenkingen, met het gevolg dat men het zelf gaat invullen of afgaat op wat er binnen het bedrijf rondzoemt. Door jouw web-log blijven wij direct op de hoogte. Ik lees de stukjes regelmatig en met plezier en hoop zeker dat je ermee doorgaat. Hopelijk vindt Letty dat ook 😉 Caroline

  Like

 5. Leon,
  Regelmatig bekijk ik met veel plezier jouw web-log.
  Ik vind het prettig om te weten wat je allemaal doet en wat je bezig houdt bij Dudok. Het feit dat je geen reactie krijgt betekent natuurlijk niet dat het niet gewaardeerd wordt.
  Antwoord op jouw vraag is dus Ja jouw web-log is leuk.
  Miranda

  Like

 6. Nou Leon, in antwoord op je vraag;
  Ik vind jouw web-log hartstikke leuk! Ook ik lees de stukjes regelmatig en vind het een prettige manier om betrokken te worden bij wat er reilt in zeilt in het anders vaak zo ivoren torentje van de directeur! Erg leuk vind ik dat je zowel de zakelijke nieuwtjes als je persoonlijke gedachtengangen met ons wilt delen. “Keep on moving!” Renate

  Like

Reacties zijn gesloten.