Woningcorporatie als lanceerplatform

Apollo_loopDeze week stond voor een deel in het teken van de inhoudelijke verdieping. Eerst met alle leidinggevende over onze ambities en gister een journalist die meer wilde weten over de mens achter de directeur. Dan kom je al snel bij je persoonlijke drijfveren. En ik wil vooral bereiken dat ieder mens zijn eigen keuzes kan maken. Vertaald naar de woningmarkt hoop ik vooral dat iemand zelfredzaam wordt op de woningmarkt. Maar vooral als je nog aan het begin van je wooncarriere staat, kan je wel steun gebruiken. En ook als het fout gaat. Of als je oud bent. Als je dat samengevat zouden corporaties voor jongeren een ‘lanceerplatform voor een wooncarriere’ moeten zijn, een vangnet voor als het fout gaat en als je oud bent, zou je bij de woningcorporatie je wooncarriere moeten kunnen verzilveren. Ik heb het uitgetekend voor de journalist. Ik ben benieuwd wat er morgen in de Gooi en Eemlander over wordt geschreven. Voor alle anderen zet ik de tekening op mijn weblog.

1 Comment

  1. Hoi Leon,
    Een bezoek aan jouw weblog is altijd weer super-inspirerend! En reuzehandig wanneer je tbv een thesisvoorstel op zoek bent naar de dromen van Dudok Wonen.
    Ik meen het echt als ik zeg dat woorden tekort schieten om te vertellen hoe fantastisch ik het vind zoals jij communiceert -in woord en beeld- over waar je voor staat en gaat.
    Groeten Joan

    Like

Reacties zijn gesloten.