De seconden tikken weg

Morgenochtend moet het worden ingeleverd. En niet alleen door ons maar ook bij 47 andere projectontwikkelaars tikken de seconden voorbij. Ik heb het over de prijsvraag voor de bebouwing van een locatie aan de Hilversumse Diependaalselaan. Hier kunnen enkele honderden woningen worden gebouwd. Als raven uit het hele land stort men zich op deze locatie. Bij Dudok Ontwikkeling worden overuren gemaakt. Het is een bloedmooi ontwerp geworden. Wat ons grondbod wordt, mag natuurlijk niet uitlekken. En zoals vaker gebeurt, wordt van mij verwacht dat ik op het laatste moment nog snel een oordeel geef. In deze laatste seconden ook nog de Raad van Commissarissen informeren en hun goedkeuring zien te krijgen. Dit is allemaal mooi werk. Op zo’n moment moet je maar even niet bedenken dat we statistisch gezien maar 2% kans hebben om te winnen. Gelukkig geldt dat ook voor alle andere projectontwikkelaars.

Hilvital_overzicht