Commissarissen ondergedompeld in papier?

Vanavond alle stukken voor de Raad van Commissarissen (RvC) afgerond. Dat kostte deze keer meer tijd omdat we voor de verslaglegging een nieuwe vorm hebben gekozen. Bovendien gaat de jaarrekening en het jaarverslag naar de RvC, natuurlijk voorzien van een accountantsverklaring. Het is een hele berg papier om door te worstelen. Zo lijkt het projectenoverzicht van Ontwikkeling en Technisch Beheer elke keer wel langer te worden. En zoiets werkt natuurlijk door in de werkbelasting voor de gehele organisatie. Dit bewijst weer dat we veel van onze mensen vragen; er wordt erg hard gewerkt.

Gister nog een mooie opsteker in het gesprek bij de Belastingdienst. Wij gingen er van uit dat Sociale Koop niet in aanmerking kwam voor belastingaftrek. Maar daar lijken nu toch nog reële mogelijkheden te zijn. Dat kan voor bewoners en Dudok Wonen een forse opsteker worden.