Er even tussenuit

Een jaar geleden begon bij Dudok Wonen de ‘grote beweging’. Elke medewerker ging naar zijn nieuwe werkplek in de fusieorganisatie. In het afgelopen jaar is er overal in de organisatie hard gewerkt. Genoeg reden voor enige ontspanning. Het door de personeelsvereniging georganiseerde uitstapje verliep perfect. Iedereen genoot. Ook ik kijk er met heel veel plezier op terug!

4 Comments

 1. Dit giga feestweekend heeft mij toch overtuigd dat, ondanks dat het goed is geweest om een jaar apart te zitten en we als Woondiensten een hechter team zijn geworden, het toch ook weer leuk is om bij elkaar te komen want dat ik toch wel veel gezellige collega’s erg heb gemist.

  Like

 2. van een stevige boom tot een zonnig lach
  van een muzikale droom tot cijfermatig winstbejag
  van een volle buik tot een pet in de hand
  van een natte duik tot een race door het land
  van een oude auto tot het witte feest
  Het is in één woord GEWELDIG geweest

  oh ja
  en nog bedankt voor die bloemen
  8)

  Like

 3. Alweer een (korte) werkweek voorbij. Zo van een super feest weer in het normale ritme… Maar ik wil nog even kwijt dat ik enorm heb genoten en het ontzettend leuk vond om alle collega’s op deze manier wat beter te leren kennen. Bedankt!

  Like

Reacties zijn gesloten.