Steun voor Pampus

Oude verdedigingswerken hebben onze grote sympathie. Ze zijn van grote culturele waarde voor het Gooi. Daarom sponseren wij ook een aantal forten. Pampus is de nieuwste loot. Barbara en Ton van Dudok Ontwikkeling zetten zich al een tijd in voor het opknappen van de fortwachterwoning. En met succes. De plannen komen in de eindfase. Deze keer doen we doen dat samen met De Key uit Amsterdam. Vanmiddag na ‘sluitingstijd’ ben ik bij De Key langs geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. Daar waren we in een paar minuten uit. Nog gepraat over allerlei mooie projecten. Dat leidde tot de afspraak dat het MT van Dudok Wonen een rondleiding krijgt in het nieuwe Lloyds Hotel. Dit prachtig herstelde gebouw van De Key lijkt een gewoon hotel maar is tegelijktijd een project waarin ‘ontspoorde’ jongeren op allerlei manieren weer kansen krijgen. Echt zo’n project waar een corporatie trots op mag zijn.
foto’s: Lloyd Hotel en forteiland Pampus