De start van mijn WEB-log

Naarmate de Dudok Wonen groter wordt, weten we steeds minder van elkaar. Dat is onontkoombaar. Maar het leek me belangrijk dat iedereen in de organisatie toch een beetje kan zien hoe mijn werkweek er uit ziet. Daarom vanaf 1 april 2006 dit WEB-log. Korte impressies van wat ik doe, waar ik tegenaan loop en wat er in mijn hoofd omgaat. Ik hoop dat mijn verhalen boeien.

7 Comments

 1. Ik ben benieuwd wat er in je hoofd omgaat, maar het zal vast goed zijn 😛 8)

  Like

 2. Ik vind het erg leuk om te lezen wat jou zoal bezig houdt en om wat meer ‘achtergrond’informatie te krijgen over lopende projecten. Ik blijf je bezigheden met interesse volgen. Super initiatief wat mij betreft!

  Like

 3. Het kan nooit persoonlijk contact vervangen. Maar het is beter iets dan niets.

  Like

 4. Leon, wat een leuk initiatief. Het is een mooie combi van persoonlijke uitstraling en betrokkenheid en inhoudelijk korte analyses om de lezer bij de les te houden van je missie(s).
  Ik krijg ook een associatie met i.p.v. management by walking around nu de moderne variant management by weblogging.
  Knap als je dit elke dag volhoud en perfect om te lezen “wat je beweegt”.

  Succes, Hemmo

  Like

Reacties zijn gesloten.