Wie schrijft volgend hoofdstuk van De Key?

Nog even en dan neem ik afscheid van een uitzonderlijk mooie baan. Dan stop ik met het besturen van De Key, een aansprekende corporatie in de stad waar ik van hou.

Begin dit jaar heb ik de Raad van Commissarissen gevraagd om een opvolger voor mij te zoeken zodat ik begin 2021 mijn bestuursfunctie bij De Key kan beëindigen. Binnenkort start de werving van mijn opvolger. Nu is dus het logische moment om mijn komende aftreden breder te delen.

Mijn vertrek gaat niet zonder tegenstrijdige gevoelens. De goede samenwerking met mijn collega’s en commissarissen zal ik missen. En zo waardevol is het vertrouwen dat mij altijd is gegeven. Ik ben trots op de prestaties van De Key en werk elke dag met groot plezier. Maar na meer dan zeven jaar bij De Key is het goed dat een ander het stokje overneemt.

40 jaar volkshuisvesting

Dit jaar ben ik 40 jaar werkzaam in de volkshuisvesting. Dat is een mooie mijlpaal; het juiste moment om te kiezen voor meer vrije tijd en meer tijd voor mijn gezin. Niet dat ik achter de geraniums ga zitten, dat zit niet in mijn aard. Ik blijf maatschappelijk actief met daarnaast ruimte voor wat advieswerk.

De Raad van Commissarissen gaat op zoek naar een bestuurder die voortbouwt op de koers van De Key. Net als vele anderen ben ik benieuwd wie het volgende hoofdstuk gaat schrijven van ‘Het begon met dubbeltjes’, het spannende boek dat 150 jaar historie van De Key beschijft. Deze aanrader voor sollicitanten en andere volkshuisvestingsgenieters is hier gratis is te downloaden. Doen!