Klaar voor het nieuwe jaar

Annet_louisan2008 sluit ik af met een weblog-block en zonder voornemens voor het volgend jaar. Dit eendachtig het credo van Einstein: ‘Ik denk nooit over de toekomst. Hij komt snel genoeg.’ Uit 2008 neem ik wel veel mee. En dat zijn niet alleen de grote maatschappelijke veranderingen waarmee ik als directeur te maken kreeg. Op mijn iPod neem ik deze laatste week inspiratie mee van Annet Louisan (mijn favoriet op dit moment), een paar nummers van BLxd8F (melancholisch) en Estelle (swingend) en de verrassende dance van Kraak & Smaak. Daar kan ik over twee weken mijn vakantie prima mee starten. En als ik terugkom, ligt op mijn bureau nog steeds huh?!, een boek over de ‘techniek van het omdenken’. Een must voor mensen die eens anders tegen het leven en het werk willen aankijken. Het schrijven van mijn weblogs moet na het lezen van dit boek weer een ‘fluitje van een cent’ worden. Tot ziens in 2009.

1 Comment

 1. Hallo
  Helaas kan ik de juiste toon niet vinden om u aan te spreken. De oorzaak is dat ik al meerdere jaren met een van uw medewerkers naar een oplossing zoek om mijn probleem met het wonen op te lossen.
  ik woon in de geraniumstraat 23, een eengezinswoning met op de eerste verdieping twee kamers. ik ben een alleenstaande vader met twee opgroeiende kinderen nu 8 en 10 jaren jong.
  Ik slaap dus op mijn kamer met mijn dochter, en zoals uw medewerkers het benoemen, een onaanvaardbare en ongewenste situatie. Is het ook, dus kom ik met allerlei oplossingen aan, zijnde een dakkapel en vaste trap naar de vliering zodat ik daar een slaapkamer voor mij alleen heb, ik wil zelf alles financieren en notarieel laten vastleggen dat als ik het huis verlaat alles weer in originele staat wordt terug gebracht. antwoord u nee, een dakraam dan, antwoord nee. Zoek naar een andere oplossing en bedenk dat ik de stenen schuur die in de tuin staat kan ombouwen als kamer voor mijn zoon van 10 jaar, deze ruimte is 1.84 breed en 2.80 lang.
  Met een dakkapel op de schuur aan tuinzijde zodat niemand er last van heeft kan ik de schuur goed ombouwen. Ook hier zou ik alles zelf bekostigen en laten uitvoeren volgens jullie wensen, en alles weer terug brengen naar originele staat bij mijn vertrek, na een telefoon wordt er gelachen en vindt men het een ludiek idee, geloof mij het is geen ludiek idee maar een uit nood gedwongen idee, enfin ook hier weer nee als antwoord. O ja ik krijg de afgelopen drie en een half jaar alle begrip!!!!!!!!!!!!!! van uw medewerker maar daar moet ik het dan maar mee doen. U weet niet hoe frustrerend het is om te vragen en zelf iedere keer terug te bellen, vriendelijk blijven omdat ik afhankelijk ben van jullie organisatie, verdorie het kwetst heel diep.
  Zelf weer verder zoeken naar een oplossing.
  Nu als klapper op de vuurpijl, iemand uit de kerkelanden wil graag met mij ruilen, zij zit bij alliantie, heeft de perfecte woning voor ons, huur 600 euro ik betaal voor deze woning 510 euro kom aub eens langs het is veel te veel voor deze woning. Goed ik bel weer en ja hoor het kan weer niet doorgaan want jullie gaan de huur meteen verhogen naar 625 euro wat voor de tegenpartij teveel is.
  En niet een keer krijg ik van uw medewerkster, een eventuele oplossing alleen maar begrip, ik kan niets met begrip.
  Ik heb nog contact gehad met alliantie en die verhogen de huur niet en vinden jullie verhoging belachelijke en absurd.
  Ik weet niets meer, en voel me geroepen alle registers te openen, de media ga ik opzoeken, heb een afspraak met de lokale wethouders van SP en ga er alles aan doen om deze narigheid aan iedereen kenbaar te maken. Uw medewerkster Noor Post heb dat ook verteld, ze wenste me oprecht veel succes, o ironie te top. geloof me ik ben furieus, woedend en diep vernederd door jullie gedrag.
  En er is veel meer, ga dat nu niet opschrijven maar zal het aan anderen wel kenbaar maken.
  Ben erg benieuwd nar uw antwoord.
  Patty Classen kan onmogelijk met de meest hoogachting onderschrijven.

  Like

Reacties zijn gesloten.