rioolbuiskamers en boomhutten gespot

Spot_the_spot_2 Nog hijgend van zijn sprintje sprak de EO-bewaker ons aan. Voordat hij was uitgesproken zaten wij alweer op de fiets. Wij wilden niet bij Andries Knevel aan tafel belanden. De tuin van de EO was een van de vele locaties waarlangs het Jongerenbestuur twee Hilversumse wethouders en de directie van Dudok Wonen leidde. Met hun Spot-the-Spot fietstocht toonde het Jongerenbestuur aan dat op veel locaties tijdelijke jongerenhuisvesting mogelijk is. Daarbij ging men geen creatief idee uit de weg. Foto-trucages met luchtige boomhutten, herbruilbare rioolbuiskamers en uitdagende paalwoningen werden ons in hoog tempo voorgetoverd. Aan het eind was de conclusie eensgezind: er zitten locaties bij die we kunnen aanpakken. Prachtig werk van het Jongerenbestuur! Wordt vervolgd.