City Run toont mijn beperkingen

Nike_run_startNike_run_markNike_run_lennyZe zeggen dat vrouwen multi tasking en mannen eendimensionaal zijn. Of anders gezegd, vrouwen kunnen meerdere dingen tegelijk en mannen niet. Dat werd op deze zondagmiddag weer eens bewezen. Terwijl een tiental collega’s vol overgave de Nike Hilversum City Run liep, legde ik mij toe op het zowel hartstochtelijk aanmoedigen als het maken van foto’s met mijn mobieltje. Dat had ik beter niet kunnen doen. Bij de helft van de foto’s was de collega al voorbij en de andere helft was bewogen. En door dit gestuntel passeerden enkele collega’s me ook nog ongezien. Afijn, hopelijk wordt het me vergeven. En natuurlijk was ik weer onder de indruk van alle renners van Dudok Wonen. Een prachtig visitekaartje!

2 Comments

 1. Leon,
  dat de foto’s niet lukten kwam niet door gestuntel, maar doordat die Dudokkers zo hard liepen!!
  Bedankt voor de support

  Like

 2. Ik ben iets bescheidener dan Arjan 🙂
  Volgens mij ligt het probleem bij het digitale toestel. Bewegende beelden vastleggen met een digitale camera is erg lastig, laat staan met een mobieltje!
  Er was een fotografe aanwezig voor het personeelsblad. Zij heeft wel 50 foto’s van mij gemaakt met een professioneel toestel. De reden: ze waren steeds bewogen!

  Like

Reacties zijn gesloten.