Bewoner kijkt mee in onze computer

Viewpoint_beeldscherm Bewoners die via internet alle brieven en hun betalingen kunnen inzien. Medewerkers die op één beeldscherm beschikken over alle informatie voor de klant. Rekeningen niet meer in een rood mapje in de interne post. Ze worden voortaan digitaal geautoriseerd. Managers kunnen elke seconde van de dag zien hoe snel klachten worden behandeld of hoe lang woningen leeg staan. Deze mogelijkheden werden vandaag aan het MT getoond door Itris. Een projectgroep gevormd door collega’s uit de hele organisatie heeft Itris geselecteerd om een nieuw ICT-systeem te leveren. Voordat we een definitieve keuze maken, wordt de ICT de komende tijd uitgebreid door medewerkers op gebruiksvriendelijkheid getest. Ik wacht vol spanning op hun oordeel. Mijn eerste kennismaking verliep in ieder geval goed.