Best bewaarde geheim van Nederland

Ton_van_mil‘Amsterdam en Hilversum kunnen als mediacluster samen uitgroeien tot een content hub die kan concurreren met andere mediasteden zoals Londen en Parijs.’ Dat stelde een gedreven Ton van Mil, directeur van Immovator, op onze maandelijke lunchbijeenkomst. Ik wist niet wat hij zou komen vertellen. Dat onverwachte is de formule van onze lunchbijeenkomsten. Immovator brengt jonge talenten, ideeën en kapitaal bij elkaar op het Mediapark.

Dat onze woningen zijn aangesloten op glasvezel verraste hem aangenaam. Dat deed mij goed maar dat gevoel verdween snel toen hij dit cynisch ‘het best bewaarde geheim van Nederland’ noemde. Later riep hij ons op om voor jonge mensen een ‘media IT toren’ te bouwen met betaalbare woonruimte. Daar gaan we zeker over nadenken. De sterkste economische troef van het Gooi moeten we uiteindelijk steunen.