Nieuw jaar, nieuwe kansen

Vuurwerk_2Een kerstborrel om terug te blikken, een nieuwjaarsontbijt om vooruit te kijken. Zo overschrijdden we met z’n allen de jaargrens. Als ik terugkijk dan kan ik alleen maar mijn grote waardering uitspreken voor al het werk dat is verricht. Er is werkelijk hard gewerkt en veel bereikt. 2007 was ongetwijfeld één van onze productiefste jaren. Maar een blik in de toekomst toont dat er nog veel maatschappelijke opgaven zijn; men verwacht veel van ons. 2008 is het jaar van de jongeren. Dat merken we. Uit alle hoeken worden we nu al door jongeren bestookt met mailtjes en brieven. Ook via mijn web-log. Vorig jaar bezochten 6633 verschillende mensen mijn web-log. Jammer dat de statistieken van mijn web-log de leeftijden niet weergeven. Maar ik vermoed dat in 2008 de gemiddelde leeftijd van mijn web-log bezoekers aanzienlijk lager ligt.