Naast John de Mol

Dudok_lunch_v1_sep07Met verbazing keek ik naar het projectiescherm. Mijn hoofd naast dat van John de Mol. Het bleek helemaal niet om mij maar om onze klanten te gaan. Maandelijks organiseren we een Dudok lunch met externe sprekers. Dit keer was iemand van Talpa uitgenodigd. Centraal stond de vraag hoe je de hedendaagse klant het beste kan bereiken. De discussies golfden heen en weer. Leerzaam en uitdagend. Deze keer was de lunch georganiseerd door de afdeling Wonen. Volgende keer is een andere afdeling daarvoor verantwoordelijk. Ik benijd ze niet. Want hoe moeten ze straks deze bijeenkomst overtreffen?

Talpa

1 Comment

  1. Wat een leuk stukje, het was helemaal geweldig om te doen. Interessante vraagstukken waar jullie je mee bezig houden. Veel succes in de toekomst en via Christine houden we contact!

    Like

Reacties zijn gesloten.