Bouw een huis in Almere

Ik_bouw_mijn_huis_in_almere_1Zou u als huurder een woning willen kopen als uw woonlasten gelijk blijven? Deze vraag stond de afgelopen maanden op mijn externe web-log. 88% stemde met JA. Voor mij zijn dat overtuigende cijfers. Het is tijd voor een nieuwe vraag voor de bezoekers van mijn web-log.

Zou u een eigen woning willen bouwen in Almere terwijl uw woonlasten gelijk blijven?

Die vraag stellen we natuurlijk niet voor niets. Vorige week was ik op bezoek bij de Almeerse wethouder Adri Duivesteijn en toen is afgesproken dat we gaan kijken of met Sociale Koop onze huurders hun eigen huis in Almere kunnen gaan bouwen. Dat zoeken we nu uit. Ik ben natuurlijk benieuwd wat onze huurders daarvan vinden?

Almere

1 Comment

  1. Moet je es voorstellen wat het betekent als dit op landelijk niveau mogelijk gemaakt wordt. Niet alleen voor onze huurders, maar voor iedereen die een woning wil…. Iedereen een eigen kavel, iedereen zijn eigen droomhuis bouwen, en iedereen een finaciering via Sociale Koop. Dan heb je geen sleutels meer nodig om de woningmarkt van het slot te halen…de gehele problematiek is verholpen. Met de groeten van Dudok.

    Like

Reacties zijn gesloten.