Voor mij is het de hoofdprijs

Logoglazenhuis

‘Dit verslag is niet alleen qua vorm maar ook qua inhoud opvallend en vernieuwend’. Met die zin begon het oordeel van de juryvoorzitter over ons jaarverslag. Op dat moment was Dudok Wonen al doorgedrongen tot de laatste vijf beste jaarverslagen van Nederlandse woningcorporaties. De prijs, Het Glazen Huis, wordt uitgereikt aan de corporatie die het meest transparant verslag doet van zijn maatschappelijke prestaties. Een paar minuten later hoorden Joan en Floortje het eindoordeel over alle vijf verslagen. Helaas voor ons, het werd geen goud. Maar dat neemt niet weg dat ik ongelooflijk trots ben dat we ze ver zijn gekomen! Het harde werken van vele mensen was niet voor niets. Gefeliciteerd allemaal!

Jaarverslag_foto_2_2005_2Jaarverslag_foto_3_2005Jaarverslag_foto_4_2005Jaarverslag_foto_2005

2 Comments

  1. Gefeliciteerd, vooral voor iedereen die hier zijn steen aan heeft bijgedragen. En de verbeterpunten zijn nog maar zo marginaal, dat wordt een perfect jaarverslag 2006!!

    Like

Reacties zijn gesloten.