De vrouw achter de man

 

2006_flamenco_1 ‘Mag ik je foto op mijn weblog zetten’, vraag ik aan Letty. Ze kijkt me vies aan. ‘Alleen als je me neerzet als de vrouw achter de man’. Op mijn beurt kijk ik haar vies aan. ‘Welke geëmancipeerde vrouw wil zo neergezet worden’, vraag ik haar. ‘Ach, ik zet jou toch ook neer als de man achter mij.’ Hier kan ik niet tegenop. ‘Ik vind de foto waarop je de flamenco danst gewoon mooi. En ik ben er trots op. Mag ik het er daarom ook opzetten?’ Een meewarige blik treft mij. Een uur later zit ik achter de PC om mijn weblog te maken. Deze keer blijven snerpende verwijten over verspilling van tijd voor het maken van mijn weblog achterwege.

3 Comments

 1. Leon,
  Je maakt mij nieuwsgierig hoe Letty dan jou heeft neergezet als de man achter de vrouw.
  Wat moet ik mij daarbij voorstellen?
  Theo

  Like

 2. Prachtig! Flamenco dansen….nog altijd één van mijn grote wensen…..

  Marieke

  Like

Reacties zijn gesloten.