Home

Ik ben zo’n 35 jaar werkzaam in de volkshuisvesting. Ik voel me verbonden met de mensen die het moeilijk hebben op de woningmarkt. Woonstichting De Key kan het verschil betekenen voor veel mensen. In mijn blog schrijf ik wat ik in mijn dagelijkse werk als directievoorzitter daarvan zie en overpeins.

5 thoughts on “Over Leon Bobbe

 1. Beste Leon,

  Ik kom graag met je in contact! Vanuit Onebite willen we graag een keer met de Key praten over jullie online presence/website. We zien een hoop verbeteringen en kansen die jullie wat ons betreft nu laten liggen. Zonde lijkt mij.

  We hebben ervaring met klanten van jullie formaat en kennen daarnaast jullie techniek (TYPO3) op onze duim.

  Hopelijk kunnen we een keer bellen of wil je mij in contact brengen met de juiste persoon.

  Vriendelijke groet,

  Wouter Smeets
  0630104592

 2. Beste heer Bobbe,

  In opdracht van woningcorporatie Lefier ben ik bezig met een boek over de Volkshuisvesting in Groningen en Drenthe (1850-2015). Het boek zou een afscheidskado voor Ab Haak worden. Helaas stierf Ab kort nadat Lefier de opdracht had verstrekt. Eén van de zaken die vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw aan de orde komen is de democratisering en huurdersparticipatie. Ik las in ‘Twintig jaar op de bres voor huurders’ uw herinneringen aan de beginperiode met Ab. Het prachtige verhaal over het driemanschap op het kantoor in Emmen zou ik graag gebruiken in het boek. Daarvoor heb ik Ab’s echtgenote Mattie en dochter Christine, plus de genoemde neef gevraagd eens in zijn en Ab’s fotoarchief te duiken op zoek naar een foto van de drie in het kantoor in Emmen. Die hebben ze helaas niet kunnen vinden, maar ze suggereerden eens contact met u op te nemen met die vraag. Heeft u mogelijk een foto van ‘de drie in het kantoor’?
  Dank vast voor uw aandacht.

  groet,

  Bert Bulder,
  Brouwersgracht 48-hs
  1013 GX Amsterdam
  0653 37 44 88
  bertb@xs4all.nl

  • Beste Bert, helaas heb ik van die tijd geen foto’s. Toen bestond het mobieltje nog niet. Ik zal kijken in mijn fotoalbum kijken wat ik nog wel heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s